en
Choose the smart way to do business

Grupul TENDER este o companie privată, înființată în septembrie 1991 în Timișoara, de catre omul de afaceri Ovidiu Tender. După 24 de ani de activitate, este principalul acționar al unor companii ce activează în domenii precum: agricultură, construcții, petrol, gaze și resurse naturale, turism, aviație, energie și IT&C.

În timp, grupul de firme TENDER dobândește companii cu probleme financiare pentru a le valorifica prin investiții în dezvoltarea lor. În consecință, diverse exemple pozitive de firme ce se transformă ulterior într-un mare succes economic demonstrează abilitatea grupului.

Datorită activității prolifice, grupul TENDER își lărgește aria de investiții pe perioada 2007-2008 spre Austria, Grecia, Serbia, Spania, Slovenia și în 2010 în Senegal. Exemplele pozitive de firme ce s-au transformat ulterior în mari succese economice demonstrează abilitățile companiei pe prima sa piață externă în care investițiile sunt făcute direct în Serbia.

În 2007, Grupul TENDER atrage un număr de companii din această țară, împreună cu pachete de acțiuni în Banja Vrujci, ce deține o bază balneoclimaterică, și înființează o companie de servicii de explorare și producție pentru industria de petrol și gaze, numită Tender Oil and Gas, cu sediul în Novi-Sad.

În 2010, Tender Minerals este înființată în Senegal, pentru construirea unui portofoliu de licențe de exploatare și proiecte miniere centrate pe continentul african.

Datorită complexității și creșterii grupului TENDER, obiectivul principal pentru viitorul apropiat este determinat de consolidarea și dezvoltarea domeniilor strategice de activitate: resurse minerale, servicii energetice, construcții și infrastructură precum și imobiliare.