en
Choose the smart way to do business

Ovidiu Tender este unul dintre cei mai reprezentativi oameni de afaceri din Romania, avand un rol major in dezvoltarea industriei autohtone in ultimii 25 de ani. Conform publicatiei Capital, averea sa este estimata la peste 520 de milioane de euro.

Companiile membre ale Grupul Tender acopera o mare varietate de activitati, precum: industria de petrol si gaze, constructii, aviatie, agricultura, turism, IT si energie.

Strategia de afaceri urmarita de Ovidiu Tender consta in identificarea companiilor cu o buna capacitate de crestere si dezvoltare, cumpararea lor, imbunatatirea managementului si implementarea procedurilor de afaceri orientate spre eficienta.

Ca rezultat, sub conducerea lui Ovidiu Tender, mai multe companii indatorate au fost capabile sa si le achite si sa devina achizitii foarte profitabile, listate la bursa. In ultimii ani, a reusit sa isi extinda afacerile in afara granitelor Romaniei, cumparand si finantand noi companii in Serbia si Orientul Mijlociu.

In paralel, Ovidiu Tender desfasoara si o intensa activitate caritabila si filantropica prin intermediul Fundatiei Tender, oferind sprijin pentru numeroase cauze, in special din domeniul culturii si educatiei.