en
Despre noi
Prospectiuni este un important furnizor de servicii geologice si geofizice, cu peste 60 de ani de experient in industria romaneasca de petrol si gaze. In prezent Prospectiuni SA opereaza si international, iar pentru furnizarea de solutii specializate face echipa cu parteneri.

Compania este fondata in anul 1950 sub numele IPGGH (Institutului de Prospectari Geologice si Geofizice de Hidrocarburi). In anul 1991 isi schimba numele in Prospectiuni, iar in anul 2000 devine o companie cu capital social privat, al carei actionar majoritar este grupul de firme Tender S.A.

De la sediul nostru şi de la atelierele şi laboratoarele din Bucureşti, Prospecţiuni vă oferă o gamă largă de servicii geologice şi geofizice, incluzând:

  • proiectare şi achiziţie de date seismice on shore 2D, 3D şi 4D
  • procesare a datelor seismice
  • stocare a datelor
  • analize geologice şi geochimice
  • prospecţiuni magnetotelurice, magnetice şi gravimetrice.


Suntem un furnizor cu preţuri avantajoase, având experienţă şi competenţă în integrarea metodelor geofizice pentru găsirea soluţiilor optime în situaţii geologice complexe.

Prospecţiuni lucrează la cele mai înalte standarde internaţionale de HSE&Q, utilizând o gamă largă de echipamente de ultima generaţie şi o echipă de profesionişti experimentati, cu excelenta pregatire tehnica.

Contacteaza-ne
Adresa:
Strada Caransebes nr. 1, 012271 Bucuresti, Romania Telefon:
+40 21 404 28 00
Fax:
+40 21 319 66 56
E-mail: office@prospectiuni.com