en
Despre noi
S.C. TALC DOLOMITA S.A. are o experienta de peste 40 de ani in exploatarea, prelucrarea si comercializarea produselor de cariera, toate produsele noastre bucurandu-se de o larga apreciere in randul clientilor.

De-a lungul anilor, TALC DOLOMITA S.A. si-a creat o reputatie de profesionalism si promptitudine in activitatea desfasurata. Am dobandit increderea clientilor nostri prin calitatea constanta a produselor si respectarea termenelor de livrare. Pentru S.C. TALC DOLOMITA S.A., un capital pretios este potentialul uman pe care am reusit sa-l pastram.

Experienta si tenacitatea oamenilor a avut o contributie importanta in atragerea de noi beneficiari si la dezvoltarea unor noi piete de desfacere a produselor noastre.

Taldolomita are in protofoliul sau de produse de cariera o sortimentatie variata de la dolomita pentru siderurgie, dolomita granulata de la 3 la 70 de mm in sorturi multiple, piatra sparta, cribluri, nisip de concasaj, pana la filerul de calcar obtinut prin macinarea fina a calcarului dolomitic.

Contacteaza-ne
Adresa:
Strada Zlasti, nr.121, Hunedoara, Romania
Telefon:
+40 726 74 28 10
Email:
office@talcdolomita.ro